Hitta dina plåtfälgar, beroende på din bil

För att utrusta din bil till bästa pris, DäckLeader erbjuder ett brett urval av stålfälgar billiga och omsorgsfullt referenserat av vårt team.

För att förenkla ditt köp, kan du göra ditt köp med väljaren i all förtroende. Denna intuitiva verktyg är utformat för att se till att du väljer fälgar som är kompatibla med din bil och du kommer att undvika fel val. Helt enkelt ange märke och modell på din bil och den önskade diametern på fälgen.

Beställ dina plåtfälgar till rabatterat pris

Många bilister beställer stålhjul för att skapa ett vinterpaket (fälgar + vinterdäck) och behöver inte demontera sina däck från fälgen under vintern. Dessutom är stålfälgarna robusta och tyngre än aluminiumfälgar, vilket är utmärkt för maximalt grepp med vinterdäck.

Med vår online-konfigurator behöver du bara ange ditt fordons märke och modell för att se alla kompatibla hjul. Om du vill veta mer om stålfälgar kan du konsultera vår fälgguide.

Kom ihåg att det är viktigt att dra åt bultarna med krysspår när du monterar ditt hjul, tveka inte att läsa artikeln för mer information skruva fast fälgen.

För en regelrätt montering bör en momentnyckel och följande åtdragningsmoment användas:

LiveChat
Whatsapp Messenger